Nurmi Consultingin toimintamalli

Tilanteen ja tavoitteiden pohjalta tehdään suunnitelma, jossa on määritelty aikataulu, resurssitarve, roolit ja vastuut.

Tämä jälkeen kiinnitetään huomio asianosaisten sitoutumiseen haluttuihin tuloksiin. Muutoksen hyvällä johtamisella varmistetaan ihmisten mukana olo sekä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen.  Parannukset yhtäällä eivät saa aiheuttaa uusia ongelmia toisaalla.

Muutosprojekteissa tilanteet vaihtuvat välillä nopeastikin, joten valmius tarkistaa suunnitelmaa on tärkeää.

Nurmi Consulting  tarjoaa toteutusmallin, joka perustuu kokemukseen, analyysiin ja tilanteen parantamiseen.

Ota yhteyttä!

 

Henkilöt:

Toimitusjohtaja Kari Nurmi

OTK, Varatuomari (Turun Yliopisto) ja eMBA (Helsingin Kauppakorkeakoulu)

Kari Nurmi on toiminut konsulttina viimeiset 4,5 vuotta vaativien muutoshankkeiden parissa. Asiakkaina on ollut kolmisenkymmentä yritystä, joiden kanssa on toteutettu merkittäviä muutosprojekteja. Tyypillisiä projekteja ovat olleet: terveyttäminen, tulosparannukset, fuusiot ja yrityskauppojen jälkihoito, liiketoiminnan supistaminen, henkilöstöohjelmat sekä uudelleen organisoinnit jne.

Kari Nurmi on tätä aikaisemmin toiminut vuosia asianajoalalla ja sittemmin yli 15 vuotta metsäteollisuuden palveluksessa eri johtotehtävissä, viimeiseksi paperitehtaan toimitusjohtajana. Hän on vastannut sitä ennen mm. yritysten henkilöstöstä, lakiasioista, hallinnosta ja strategiaprosessista.

Hän on ollut myös  useita vuosia kansainvälisessä myynnissä (liikevaihto n.1,3 miljardia€), sijoituspaikkana Saksa, jolloin hän vastasi myynnin hallinnosta ja oli toimitusjohtajan varamiehenä.

Hallituskokemusta Kari Nurmella on mm. Steveco Oy:stä, Harvestia Oy:stä sekä lukuisista pienemmistä yhtiöistä Suomessa ja Euroopassa. Kari on myös TMA –Finland ry:n hallituksen jäsen ja vastaa Suomen turnaround-ammattilaisten koulutuksesta.

Sertifioinnit: EACTP (European Association of Certified Turnaround Professionals), TMC (Suomi: Sertifioitu Turnaround Management konsultti) ja PKT-Säätiön sertifioima Valtuutettu Yritysjärjestelijä

Hyvä kielitaito: suomi, englanti, ruotsi ja saksa

 

eactp